top of page
Search
  • peeterssandra

Terug van weggeweest!

Updated: Apr 19
God morgon!


Ik ben er weer! Vol goesting om jou te begeleiden bij jouw uitdagingen als bedrijfsleider en in je privéleven.


Zoals je in mijn vorige blogpost kon lezen, is er heel wat veranderd in mijn leven. Door het Covid-vaccin kreeg ik een hersenletsel en was ik meer dan een jaar out. Maar ik ben goed gerevalideerd en kan stilaan terug aan het werk. En dat vanuit Zweden!

Ik verkocht Campus Kastanjehof en ruilde ons huis in Antwerpen voor een prachtig domein in Midden-Zweden.


En nu sta ik terug in de startblokken als coach voor ondernemers en bedrijfsleiders.

Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor loopbaancoaching. Ik ontving namelijk ontelbaar veel reacties nadat ik mijn persoonlijke verhaal had gedeeld op social media. Veel mensen bleken geïnspireerd of getriggerd door hoe ik mijn leven heb omgegooid. Nu ben ik er eindelijk klaar voor om ook anderen te helpen die voor een grote verandering staan in hun professionele leven.


Financieel interessant

Dankzij de samenwerking met Dialogisch* kan ik zowel de kmo-portefeuille aanbieden voor mijn begeleiding als de loopbaancheques. En nu wordt het pas echt interessant!

Want als ondernemer of zelfstandige heb je ook recht op loopbaancheques via de VDAB. Hierdoor kan je bij mij een coachingstraject volgen van 7 uur voor de prijs van 80 euro.* Dialogisch wordt geleid door Petra Peltenburg, die enkele activiteiten van Seven Miles heeft verdergezet. Zo is de cirkel helemaal rond!


Praktisch

Vanaf 1 augustus start ik terug op en heb ik ruimte voor zes coachingstrajecten. De coaching gebeurt online en een eerste kennismakingsgesprek is gratis & vrijblijvend. Via mijn website kan je mijn agenda raadplegen en een afspraak inplannen. Of contacteer mij rechtstreeks en we bekijken samen wat mogelijk is.


Een traject in Zweden is ook mogelijk, waarbij je in een gezellig vakantiehuisje verblijft op ons domein. Wat dacht je van een vakantie in de natuur, gecombineerd met persoonlijke coaching en eventueel zelfs mindfulness training door mijn partner Laurens Van Thillo?


Nieuwsgierig naar meer?

Je kan mijn persoonlijke avonturen in het Hoge Noorden volgen via Facebook en Instagram.


Vi ses snart!

156 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page