top of page
Zittend bij kampvuur

Business retreats & workations

Gefocust aan je onderneming en je persoonlijke ontwikkeling werken lukt vaak beter als je even afstand neemt. Wat dacht je van een solo business retreat in Zweden? Verblijf in een comfortabele vakantiewoning op ons domein in de natuur en profiteer van persoonlijke coaching bij mij en mindfulnesstraining bij mijn partner, Laurens Van Thillo.

Onze vakantiewoningen zijn uitgerust met krachtige WiFi en vormen een ideale plek voor een workation met zicht op natuur & bos.

Kampvuur bij Nacht

Ons aanbod

Combineer een verblijf in de prachtige Zweedse natuur met een persoonlijk coachingstraject en een mindfulness initiatie! Samen met mijn partner Laurens Van Thillo, bied ik volgend programma aan van vijf dagen:

Dag 1:

  • Reis naar Zweden

  • Schuif gezellig mee aan onze tafel voor een gezonde maaltijd

Dagen 2, 3 & 4:

  • Na het ontbijt start de dag met een begeleide meditatie van 1u bij Laurens.
    Afhankelijk van het weer, kan het ook een wandelende meditatie zijn.

  • Daarna ga je 2u met Sandra aan de slag met jouw coachingsvraag. 

  • In de namiddag kan je verder werken aan je eigen business case of we geven graag tips voor sportieve of culturele activiteiten in de omgeving.

  • 's Avonds debriefen we even bij een aperitief of rond het kampvuur

 

Dag 5:

  • Na het ontbijt bespreken we hoe je je verblijf en de coaching hebt ervaren en maken we je actieplan op, waar je thuis verder mee aan het werk kunt gaan.

  • Het is tijd om huiswaarts te reizen

Voor dit inviduele traject betaal je 1.750 euro, inclusief verblijf en coaching. Reiskosten, maaltijden en betalende activiteiten zijn niet inbegrepen.
 

Wil je een langer of korter programma op maat of kom je liever voor een workation zonder coaching? We bespreken jouw wensen graag met jou!

Liesbeth Van Campfort

"Hmm, heerlijk... workation in Zweden. Dankzij Laurens en Sandra kan het echt en heb je zuurstof voor zowel je lijf als je ziel.

We verbleven in een zeer goed ingerichte en gloednieuwe vakantiewoning met zicht op heerlijk Zweeds groen. De elanden liepen gewoon voor onze cabin voorbij alsof het collega's waren.

Tussen het werken door was er ruimte voor individuele business coaching en mindfulness begeleiding.

 

Deze enkele dagen in Zweden leerde ik onthaasten van deze twee fantastische uitbaters tijdens een heerlijk fika moment in de tuin aan het kampvuur. Niet alleen waren de wafels tongstrelend maar vulden de mooie gesprekken me met rust, warmte en liefde.   
 

Ben je op zoek naar een mix van groen, rust, beweging, intellectuele uitdaging en de best mogelijke gezelligheid die je maar kan vinden?

This is the place." 
 

- Liesbeth Van Campfort

bottom of page