top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

Terug aan het werk na een hersenletsel

Wil je terug aan het werk na een hersenletsel, dan komen er heel wat vragen en praktische zaken op je af. Kan je hetzelfde werk doen als voor je NAH, zowel lichamelijk als mentaal? Heb je ergens ondersteuning bij nodig?

Ik help jou helder te krijgen wat jij nodig hebt om van je nieuwe loopbaan een succes te maken!

Ben je mantelzorger en moet je je loopbaan anders aanpakken? Ook voor jou ben ik een klankbord! 

Helaas liep ik zelf in 2021 een hersenletsel op en is er sindsdien heel wat veranderd in mijn leven en dat van mijn partner. Ik verkocht mijn bedrijf en we verhuisden naar Zweden. Lees mijn verhaal in mijn blog. 

Dankzij een nauwe samenwerking met de Hersenletselliga en Thomas More Hogeschool, bied ik loopbaanbegeleiding aan op maat van personen met een NAH en hun mantelzorgers.

Virtuele conferentie

Loopbaanbegeleiding bij NAH

Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject dat je samen met mij doorloopt. Je leert je eigen motivatoren en talenten beter kennen en weet op het einde van het traject welke stappen je kunt ondernemen in je loopbaan en je leven.

Ben je zelfstandige of ben je nog verbonden door een arbeidsovereenkomst? Dan kan jij waarschijnlijk gebruik maken van de VDAB-loopbaancheques.

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar (of 84 maanden) heeft elke 6 jaar recht op 7uur loopbaanbegeleiding. Je betaalt 45 euro per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering dus 90 euro. Geen slechte deal toch?

In samenwerking met:

Logo-slogan-cmyk-2000_RGB.png
Loopbaancheque_label.jpg
bottom of page