top of page

Loopbaancoaching

Droom je van een totaal ander leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Ik kan jou helpen om te ontdekken welke toekomst er voor jou is weggelegd.

Als loopbaancoach begeleid ik mensen die voor een grote verandering staan in hun professionele leven.
Wel of niet als zelfstandige beginnen? Je bedrijf verkopen of overlaten? Een hele nieuwe invulling geven aan je werk of je leven? Je rol binnen het bedrijf herbekijken? …
Samen onderzoeken we welke pistes voor jou mogelijk zijn en wat het beste bij jou past.
Zo kan je in een veilige context al even met je teen in het water voelen of die nieuwe toekomst iets voor jou is. Je hoeft niet meteen te springen. Het kan spannend en plezierig zijn om in alle vertrouwelijkheid je dromen te bespreken en te verkennen of ze waarheid kunnen worden.

Contacteer mij voor een gratis verkennend gesprek!

Wat is loopbaancoaching?
 

Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject dat je samen met mij doorloopt. Je leert je eigen motivatoren en talenten beter kennen en weet op het einde van het traject welke stappen je kunt ondernemen in je loopbaan en leven.

Wat kost loopbaancoaching?

Dankzij de samenwerking met Dialogisch, een door de VDAB erkend loopbaancentrum, kan je voor loopbaanbegeleiding gebruik maken van de VDAB–loopbaancheques. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar (of 84 maanden) heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB–loopbaancheques. Je betaalt  40 euro per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur.

Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering dus 80 euro. Geen slechte deal, toch?

Wil je meer weten? Plan alvast een gratis verkennend gesprek in. 

 

In samenwerking met:

Logo-slogan-cmyk-2000_RGB.png
aaa Loopbaancheque_label.jpg
bottom of page