top of page
Teamvergadering achter glas

Klankbord voor ondernemers

Als ondernemer of bedrijfsleider heb je af en toe nood aan een objectief en betrokken klankbord.

Want ook al heb je het ver geschopt, ook jij staat soms voor een uitdaging. In je persoonlijke ontwikkeling, op zakelijk vlak, met je team...

Ik kijk samen met jou naar wat er speelt en help jou om tot inzichten te komen, zodat je weer een stap verder kunt zetten.

Bij mij vind je een ervaren en betrokken sparring partner aan wie je in alle vertrouwen jouw uitdagingen kunt voorleggen.

Sandra Peeters

Wat is coaching?

Coaching is geen vrijblijvende babbel, integendeel. Je mag van mij verwachten dat ik jou confronterende vragen zal stellen en jou zal aanzetten tot reflectie.

Hiervoor zet ik verschillende methodes in, afhankelijk van jouw doelstelling en persoonlijkheid. 

Je kan bij mij terecht voor coaching over verschillende thema's waar je als ondernemer tegen aan loopt, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. En in het geval van een familiebedrijf, vaak ook op relationeel vlak - met je partner of met de familie.

Een coachingstraject start met een verkennend gesprek en omvat enkele gesprekken van 1.5uur tot 2 uur, gespreid in de tijd. Jij bepaalt zelf het tempo. 

De coaching vindt plaats online of waarom niet in Zweden? Je kan verblijven in een gezellig vakantiehuisje op ons domein en genieten van mijn broodbakpassie en de kookkunsten van mijn partner Laurens Van Thillo. Misschien heb je wel interesse in een mindfulnesstraining bij Laurens?

bottom of page