top of page
Search
  • peeterssandra

Vroeger was het personeel niet zo veeleisend...

"Sandra, ik ben het beu! Al dat geklaag en gezaag van mijn medewerkers. Het is ook nooit goed!"


"Tegenwoordig moet je op eieren lopen. In je eigen bedrijf!"


"Die jongere generatie is rot verwend. Je moet hen alles op een dienblaadje aanreiken en dan zijn ze nog niet content."


"De mensen zetten zich tegenwoordig niet meer in voor het bedrijf zoals vroeger. Het enige wat telt is veel vakantie."


Wat ik hoor is vermoeidheid. Je hebt het allemaal al eens gehoord en gezien. En je bent het beu. Het lijkt alsof het vroeger veel gemakkelijker ging. Waarschijnlijk wel. Omdat je ook meer aansloot bij de jongere generatie op de werkvloer. Omdat je nog met veel naïef optimisme aan je ondernemersverhaal begon. Omdat je veel meer energie had en alles nieuw was.


Maar generaties veranderen. Onze maatschappij verandert. De wereld verandert. En jij ook.


Leider zijn is beestig vermoeiend. Zorg dat je niet verbitterd wordt en investeer in jezelf!


Ik weet het, je wil het allemaal zelf kunnen. Coaching is voor softies.

Wel, ik vind van niet. Geef mij maar iemand met een stevige mening en een ruime bagage. Dan heb ik tenminste ook wat uitdaging in mijn job!


Dus kom gerust eens babbelen als je jezelf betrapt als een bomma of bompa te klinken. Ik kan jou helpen om alles weer in het juiste perspectief te zien en de energie te vinden om er terug met volle goesting tegen aan te gaan. Want je wil zélf toch niet meedoen met dat gezaag en geklaag? ;-)

165 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page