top of page
Search
  • peeterssandra

Menopauze & werk: herbekijk het webinar

Updated: Mar 12


Omdat er zoveel reactie kwam op mijn artikels over de (peri)menopauze en het duidelijk een thema is dat leeft op de werkvloer, organiseerde ik een gratis webinar onder de vlag van loopbaancentrum Dialogisch. Menopauzecoach Inge Delva en ik gaven inzichten in hoe je de (peri-)menopauze kunt herkennen en hoe je je werk & leven kunt aanpassen aan deze nieuwe levensfase. 


Het is duidelijk dat we met z'n allen nog veel te weinig weten over deze levensfase waar élke vrouw doorheen gaat. Veel deelneemsters gaven aan heel dankbaar te zijn voor de kennis die we deelden. Plots kwamen de puzzelstukjes van al die verschillende kwaaltjes samen. Want wat is het frappant om te zien hoe weinig we als vrouw geïnformeerd worden, ook niet door onze huisarts of gynaecoloog. We begrijpen dus niet wat er in ons lijf gebeurt en hoe het komt dat we soms zo moeilijk dat hoge werktempo kunnen aanhouden. Blij dat we daar met dit webinar het in verschil konden maken!Heb je het webinar gemist? Geen nood! Je kan hier de volledige opname opnieuw bekijken. Ik zou het heel fijn vinden als je daarna je feedback wil delen en zo de dialoog warm wil houden. 

De inhoud van dit webinar:


  1. Alle essentiële informatie over de menopauze en wat er in het lichaam gebeurt tijdens deze nieuwe levensfase.

  2. Een diepgaande blik op de symptomen van de overgang en hoe ze het dagelijkse leven kunnen beïnvloeden.

  3. De impact van de menopauze op het werk en de loopbaan van vrouwen.

  4. Het belang van reflectie: Wat wil jij eigenlijk? En wat heb je nodig in deze fase van je leven?

  5. Concrete stappen om te nemen op het gebied van je loopbaan tijdens de menopauze.

  6. Tips en advies over het aanpassen van je levensstijl om het welzijn en comfort te verbeteren tijdens deze uitdagende levensfase.


Merk je ook dat je hormonen oorlog voeren in je lijf en dat je worstelt met je job? Dan is loopbaancoaching misschien iets voor jou! Klop maar even aan en ik vertel jou er graag meer over.

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page