Team Transformatie 

Voor directieteams

Is een directievergadering tegenwoordig eerder een clash van ego’s dan een constructieve meeting? Dan is het hoog tijd om onder deskundige begeleiding de confrontatie aan te gaan! Want niets is zo destructief voor een organisatie als directieleden die investeren in politiek getouwtrek.  

Ik help uw management team om de bedrijfsdoelstellingen opnieuw de hoogste prioriteit te geven. Tijdens strategische werksessies, teamcoaching en individuele coaching, bouwen we samen aan een goed functionerende board. Waar meningen mogen verschillen zonder dat ego’s worden gekrenkt. Waar het bedrijfsbelang primeert op het individuele belang. Waar een hecht teamgevoel de organisatie naar een hoger niveau tilt.

 

Contacteer mij indien u uw directieteam wil transformeren.

Voor teams

Conflicten in teams kosten een organisatie handenvol geld. Reden genoeg om ze aan te pakken en te voorkomen. Als conflictbemiddelaar en teamcoach laat ik de collega’s met elkaar in dialoog gaan wanneer ze daar zelf niet meer in slagen, met respect voor alle partijen.Ik leer hen technieken om op een constructieve manier met elkaar te communiceren en moedig hen aan om zelf duurzame oplossingen te bedenken.

 

Contacteer mij als uw team een transformatie kan gebruiken.