top of page
Hej! Jag heter Sandra och jag bor i Sverige.

(Ofwel: Hallo! Ik heet Sandra en ik woon in Zweden)

Bijna 30 jaar geleden behaalde ik mijn master vertalen met Deens als derde taal. Wie had ooit gedacht dat die studiekeuze ooit nog van pas zou komen, na een lange loopbaan in HR? Maar wie mij goed kent, weet dat niets bij mij vast staat, behalve dat ik altijd in ben voor verandering.

Sandra Peeters

Toen ik in 2021 ernstig ziek werd naar aanleiding van het Covid-vaccin (lees meer in mijn blog), maakten mijn partner Laurens Van Thillo en ik een lange reis door Zweden en voelden we dat dit land ons lokte. Nu wonen we op een prachtig domein in Midden-Zweden en leiden we een heel ander leven, in en met de natuur. Ik kan niet beschrijven welke impact dit heeft op ons fysieke en mentale welbevinden.

Volg mij op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van mijn persoonlijke avonturen in het Hoge Noorden.

Wat mag je van mij verwachten?

Een begripvolle spiegel! Ik zie meestal snel waar jij vastloopt en geef die analyse ook meteen mee. Met heel veel erkenning voor wat het betekent om op jouw stoel te zitten. Ik wijs niet gauw met het vingertje omdat je het anders had kunnen aanpakken. Betrokken confronteren, zo kan ik mijn aanpak het beste omschrijven. 

Of om het met de woorden van een zakelijke kennis te formuleren: "Scherp, helder en straight to the point".

Wat verwacht ik van jou?

Als je met mij in zee gaat, dan stellen we alles in vraag en worden de heilige huisjes gesloopt. Ik geniet ervan om samen te werken met een klant die openstaat voor mijn kritische vragen en die mij het vertrouwen geeft om samen een traject aan te gaan.

Benieuwd of het klikt tussen ons?

Plan gerust een vrijblijvende kennismaking in.

Tot slot laat ik graag enkele klanten aan het woord:

bottom of page